Hoe kunt u ons vinden

Vanuit de richting Amersfoort (via A1) en Almere (via A6)
Vanuit Almere de A6 nemen richting Amsterdam en aan het eind van de A6 de A1 richting Amsterdam nemen. Vanuit Amersfoort via de A1 richting Amsterdam rijden. Bij knooppunt Watergraafsmeer de afslag A10 Oost nemen. Op de A10 bij knooppunt Amstel de afslag A2 richting Amsterdam nemen. Aan het eind van de A2 op de Utrechtsebrug bij de stoplichten linksaf de President Kennedylaan op. Vervolgens bij de eerste stoplichten linksaf de Mirandalaan op die na 200 meter wordt voortgezet als Zuidelijke Wandelweg. Aan het eind (rivier de Amstel) rechtsaf de Amsteldijk op. Vervolgens na 400 meter (enkele huizen na begraafplaats Zorgvlied) bent u bij nummer 280 (groen hek). Parkeren op eigen terrein (niet parkeren op de Amsteldijk).

Vanuit de richting Rotterdam (via A20/A12) en Utrecht (via A2)
Vanuit Rotterdam via de A20 en de A12 richting Utrecht en op knooppunt Oudenrijn de A2 richting Amsterdam nemen. Vanuit Utrecht direct de A2 nemen. De A2 helemaal uitrijden en aan het eind op de Utrechtsebrug bij de stoplichten linksaf de President Kennedylaan op. Vervolgens bij de eerste stoplichten linksaf de Mirandalaan op die na 200 meter wordt voortgezet als Zuidelijke Wandelweg. Aan het eind (rivier de Amstel) rechtsaf de Amsteldijk op. Vervolgens na 400 meter (enkele huizen na begraafplaats Zorgvlied) bent u bij nummer 280 (groen hek). Parkeren op eigen terrein (niet parkeren op de Amsteldijk).

Vanuit de richting Den Haag en Schiphol (via A4) en Haarlem (via A9)
Vanuit Haarlem via de A9 richting Amsterdam rijden en vervolgens de A4 richting Amsterdam nemen. Vanuit Den Haag of Schiphol de A4 richting Amsterdam nemen. Bij knooppunt De Nieuwe Meer de A10 nemen (Ringweg Zuid). Op de Ring A10 Zuid de afslag RAI (afslag S109) nemen. Onderaan de afrit bij de stoplichten rechts afslaan de Europaboulevard op (richting RAI). Bij de rotonde rechtsaf (oftewel één kwart nemen) de President Kennedylaan op. Vervolgens bij het tweede stoplicht rechtsaf de Mirandalaan op die na 200 meter wordt voortgezet als Zuidelijke Wandelweg. Aan het eind (rivier de Amstel) rechtsaf de Amsteldijk op. Vervolgens na 400 meter (enkele huizen na begraafplaats Zorgvlied) bent u bij nummer 280 (groen hek). Parkeren op eigen terrein (niet parkeren op de Amsteldijk).

Openbaar vervoer
Indien u van buiten de stad met de trein komt raden wij u aan uit te stappen bij station Amstel of station RAI en van daaruit een taxi te nemen. Met bus of tram is het kantoor minder goed bereikbaar, terwijl het te voet ruim twintig minuten is.