Particulieren

Voor (vermogende) particulieren is Russo Van der Waal het kantoor bij uitstek. Waar de meeste belastingadviseurs ophouden bij het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting, kijken de adviseurs van Russo Van der Waal juist verder. Wat kan er beter, efficiënter of voordeliger? Niet alleen met het oog op nu, maar ook op de toekomst.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw eigen woning, inkomensvoorziening,  uw gezinssituatie, (fiscale) vermogensplanning of uw toekomstige nalatenschap.

Particulieren willen graag weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Dan gaat het vaak niet alleen om belastingtechnische aspecten, maar ook wat een verstandige keuze is als het gaat om economische en (civiel) juridische zaken. Daarbij kijkt Russo Van der Waal niet alleen naar wat het meest “voordelig” onderaan de streep uitkomt, maar ook waar u zich prettig bij voelt. Door de ruime ervaring van de adviseurs kunnen zij u vaak op een veel breder vlak dan alleen het belastingtechnische adviseren over de mogelijke scenario’s die u staan te wachten.

Wij maken het verschil door een persoonlijke benadering, slagvaardig en heldere advisering. Duidelijkheid staat voorop en daarom hanteert Russo Van der Waal op uw verzoek een vaste prijs afspraak nadat wij uw situatie hebben geïnventariseerd. Neemt u gerust (telefonisch) contact met ons op om uw situatie voor te leggen en dan adviseren wij u graag over een eventuele vervolgstappen.