Werken bij Russo van der Waal

Wij zijn altijd op zoek naar uitstekende belastingadviseurs en fiscaal advocaten die willen werken in een organisatie waarin vrijheid en eigen verantwoordelijkheid uitgangspunten zijn. Enkele jaren ervaring is daarbij een pré, maar niet noodzakelijk. Ook mensen die fiscaal recht of fiscale economie studeren, daarin gevorderd zijn en goede studieresultaten hebben behaald, zijn bij ons welkom. Van belang is wel dat je jezelf kunt herkennen in onze filosofie en ons bedrijfsprofiel: professionaliteit, een no nonsensebenadering, een informele omgang met je collega’s en een flinke dosis humor. Een bepaalde mate van eigenwijsheid is zeker niet verboden en een zekere stressbestendigheid evenmin.

Wat wij kunnen bieden is een uitdaging: een functie als belastingadviseur en/of fiscaal advocaat waarbij een grote mate van vrijheid bestaat wat betreft de exacte invulling van de zaken die je behandelt. Je werkt op hoog niveau en voor mooie, vaak leuke en soms heel bijzondere cliënten. Daarbij krijg je van ons de ondersteuning die noodzakelijk is om een succes van je werk te kunnen maken. Wij geloven in kennisoverdracht via het zelfstandig én onder begeleiding behandelen van zaken en via onze interne vaktechnische vergaderingen, die een hoog technisch niveau hebben.

Vanzelfsprekend wordt van jou wel het nodige gevergd. Wij verwachten dat je, onder meer via het wekelijks thuis bijhouden van de relevante vakliteratuur, een flinke eigen inspanning levert om vaktechnisch een zo hoog mogelijk niveau te bereiken en te behouden. Daarnaast kunnen extern cursussen worden gevolgd. Wij geloven verder dat het belangrijk is naast een druk werkzaam leven ook een stabiel en goed privé-leven te hebben. Door ons wordt dan ook ruimte geboden ook dit te verwezenlijken. Vanzelfsprekend zijn onze kantoren goed geoutilleerd.

Indien je geïnteresseerd bent met ons over een eventuele toekomst binnen onze organisatie van gedachten te wisselen, dan nodigen wij jou uit te bellen met Patrick van der Waal. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: vanderwaal@russovanderwaal.nl.